Amb molta il·lusió avui publiquem la nova web del Esportiu Claret , web dinàmica, atractiva , fàcil i intuïtiva d’utilitzar.

Volem que tinguis al teu abast els horaris de les activitats i totes les novetats que dia a dia anirem incorporant. No només llencem una nova web sinó que l’Esportiu Claret comença una nova etapa plena de incorporacions, novetats i avanços.

A la nostra web trobaràs tota la informació necessària per gaudir de les nostres instal·lacions.

Totes les comunicacions i novetats estaran publicades de forma diària per la teva consulta online.

Volem estar cada dia mes a prop teu! Amb la web entrem a casa teva i et facilitem que amb pocs cliks trobis els horaris de les activitats dirigides, master class,  informacions de piscina, intensius, informació sobre obertura de les nostres activitats extraescolars de l’escola esportiva, informació completa del Campus o informació dels esdeveniments mensuals!

Pots contactar directament amb l’esportiu des de el formulari per consultar-nos qualsevol dubte o pregunta que puguis tenir i un comercial es posarà en contacte amb tu.

La pàgina web de l’esportiu Claret vol ser un reflexes del que et trobarà quan vinguis, un esportiu amb un ampli producte de serveis. Amb un especial sentit per l’atenció de la teva salut, un assessorament esportiu tècnic.

Som un referent com a escola esportiva, escola de karate i escola de natació i en la pàgina web podràs trobar informació al respecte.

Oferim un ampli ventall de possibilitats de lloguer de sales per la teva empresa o per les teves activitats per esportives grupals.

Gaudim de la nova pàgina web i de les millores constant del nostre esportiu!